söndag 5 februari 2012

Valet är över. Livet fortsätter oförändrat.

Nåh, så var det. Visst var det roligt att tänka sig att en grönpartist skulle kunna vinna den här gången. Har svårt att föreställa mig hur man tänker om man tror att en borgare tänker göra det bättre för alla, deras huvudfokus är åt fel håll.. Åtminstone verkar han vara för adoptionsrättigheter och sådant men om han kommer att betona detta och göra nåt åt saken är en annan femma. Han ser ut att mena att religionen äger termen "äktenskap" och vill därför fortsätta denna segregering. Status quo, med andra ord.

I debattprogrammet frågades nån expert om vad hon tror att kommer att förändras och hon svarade "Jag tror inte att mycket kommer att förändras".. Ja precis. Suck.

Man blir lite tokig med sådant här, kan vi inte starta en ny modernistisk revolt? Kanske det är det som är solsidan. Tider som dessa inspirerar till ny konst och nya tankar. Men visst är nånting fel nånstans? Folk orkar inte ens rösta. Varje gång det sägs på teve verkar de förvånade.

Kampen fortsätter på annat håll, vi går tillbaka till att påverka folket, påminna dem om att ojämlikheter påverkar folks liv medan vissa andra har det bra och kan sitta hemma och äta bakelser..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar