fredag 24 februari 2012

Idag, snabba tag, nå!

Lite tid. Rusar. Gick till Aboa Vetus & Ars Nova för att se Andy Warhols Mao och annat. Roligt! Hinner inte, ska vidare. En timme kvar, ät nånting, skriva senare. Men sådär hastigt först detta..

Prosa har styrelsebytarfest idag, woohoo! Vi har herrtema, WTF?

Väntar på böcker från adlibris.

- Understanding Comics (Scott McCloud), har med mitt lilla biämne visuella studier att göra. Vetenskaplig text presenterad i formen av en comic, det är ju lite brilliant!

- Maran (Lina Neidestam), en comic som är kanske relaterat till sådant jag vill specialisera mig på och den har fått en hel del bra recensioner.

- Samvetet och det dolda (Hannes Nykänen), har länge velat läsa denna. Har gått på nån av hans kurser och såg honom tala om avsaknaden av kärlek i samhället i något tv-program och var imponerad. Brukade studera filosofi före jag gick över till litteraturvetenskap.

- Pojkarna (Jessica Schiefauer), också en som ser ut att ha fått en hel del bra recensioner och är dessutom relaterat till mina studier och mitt liv och sådant jag är intresserad av och alltihop, jee! Ser mycket fram emot denna.

Väntarväntarväntar!!

PS: veckoslut, blah.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar