fredag 23 mars 2012

Jaha, så nu tar det roliga slut?

Om jag kommer igenom alla kurser till våren kommer jag att ha avklarat 80 sp detta läsår. Nästa år kommer jag att ha 3 kurser + kand, that's it, behöver egentligen inga mer kurser. Efter det behöver jag inga mer kurser igen och kan bara fortsätta med att skriva magistersavhandlingen genast efter kanden. Vafan säger jag bara. Det här är mitt andra år på littvet, vill inte sluta ännu. Aaargh, ångest.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. XD <3 Som jag sade åt Linda tidigare så känns tanken lite som om jag skulle bli Doctor Cat ( http://doctorcatmd.com/ ) i så fall istället för doktor på riktigt. X)

      Ska börja fundera på mina options medan jag skriver gradun. From what I hear så måste man se till att inrikta sig så att man är konkurrenskraftig och vara beredd på att det inte finns en massa jobb som bara väntar på en, men å andra sidan låter det mycket lika den situation jag helt säkert vill sätta mig i: konstnärsarbete. Nån kortare utbildning i det kanske är en möjlighet, men.. eh.. Idealet för mig skulle vara att delvis jobba akademiskt och delvis konstnärligt. Om det går att pull off vet jag inte. Förhoppningsvis är det lättare att säga nåt mer definitivt om ett år.

      Radera
  2. Jo, jag satsar också på dubbelt. Nåt som bringar pengar och något som gör mig lycklig. Sen lever jag för konsten och lever på något annat. Ett jobb som skulle ge mig möjlighet att sitta och skriva om nätterna, det vore något det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter bra. :) (Inte ett "upp tidigt på morgonen" jobb då, antar jag?) Och tja, personligen var det inte det ekonomiska jag tänkte på, jag satsar dubbelt på lyckan, vill inte välja mellan konst och akademiskt. Following the heart path. Men praktiskt ändå, med sikte på det realistiska.

      Radera