onsdag 14 mars 2012

Kom, Uranus..

Arbeta, arbeta, arbeta. Lägger bort en kurs (som skulle ha börjat idag) och funderar på hur orka med allt annat. Måste ta itu med denna rädlsa för att skriva. Hittar ingen hjälp, vet inte var jag ska börja, men sånt e livet. Och mycket att fixa med flyttningen. Och så att må fysiskt bra, inga mer dumma "halvsova i humfbibban för att det är tent nästa dag" dagar.

Och framtiden? Kall vårdoft från fönstret, påminde mig om England. Känns som det pågår för mycket osäkert där, vill inte flytta, men känner att livet här är tråkigt i längden, behöver nånting som gör det värt det. Tänker på friskusar som far omkring världen och fotas med apor kring halsen. Vet inte riktigt om det passar min natur eller om det är det jag söker..

Frustration. Vill att människor ska fungera som skyttar: ärligt, rakt ut, dra inte ut på saker, om nånting ska sägas så säg det då. Annars blir livet lätt så här. En massa tid som bara kastas bort. Och så vaknar man om 10 år och märker att livet är precis likadant som det är nu. Hurra..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar